Bij Wim Hartman Webdesign geloven we in eenvoud.
Eenvoudig maar uniek, professioneel webdesign.

Webshops hebben de potentie om een kwalitatief goede website om te zetten in een vast inkomen. Tegenwoordig zijn er ontelbare keuzes bij de beslissing hoe uw site om te zetten in een succesvolle onderneming. Waakzaamheid is hierbij geboden. Webshops die er amateuristisch uitzien en geen vertrouwen wekken bij een potentiële klant zullen worden vermeden uit angst voor oplichting en/of diefstal.

Wat u aan uw (potentiële) klanten wil laten zien is een kwalitatief goede website, een passend design en een compleet functionerende webshop, inclusief betalingssysteem. Dit is precies wat wij u kunnen aanbieden! Verhoog uw omzet door het uw klanten gemakkelijker te maken hun product(groep) te bereiken, artikelen te selecteren, bestellingen te plaatsen en betalingen af te ronden. Ook voor reeds bestaande websites zijn er voldoende mogelijkheden om alsnog een webshop toe te voegen.

Onafhankelijk van uw bedrijfsgrootte of budget, met een webshop heeft u nu éénmaal te maken met privé-informatie, creditcard gegevens en het geld van uw klanten. Ondanks dat de meeste klanten besluiten of ze bij u kopen op basis van uw website presentatie zijn er nog een aantal belangrijke website functies waar rekening mee gehouden dient te worden. U wilt het uw bezoekers gemakkelijk maken bij u te kopen, u wilt dat ze zich veilig voelen en dat ze u kunnen vertrouwen.

Als uw website er onprofessioneel en slecht uitziet zullen potentiële klanten uw site verlaten zonder de moeite te hebben genomen om te kijken wat u nu eigenlijk heeft te bieden, simpelweg omdat ze vinden dat u het risico niet waard bent. Dit speelt een grote rol met zoveel andere mogelijkheden en aanbieders, slechts een muisklik verwijderd.

Een belangrijk detail om in gedachten te houden is dat een webshop een investering is. Als u het in één keer goed doet zal het vroeg of laat rendement gaan opleveren. Wij kunnen u de perfecte oplossing hiervoor aanbieden, een design dat past bij uw zakelijke behoeften en waarmee u uw potentiële klanten kunt bereiken. Bent u niet tevreden over ons initiële voorstel dan blijven we re-designen totdat u tevreden bent!

tevredenheid

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat wij u bieden?

Wat u aan uw (potentiële) klanten wil laten zien is een kwalitatief goede website, een passend design en een compleet functionerende webshop, inclusief betalingssysteem. Dit is precies wat wij u kunnen aanbieden!

Verhoog uw omzet

Maak het uw klanten gemakkelijker hun product(groep) te bereiken, artikelen te selecteren, bestellingen te plaatsen en betalingen af te ronden. Ook voor reeds bestaande websites zijn er voldoende mogelijkheden om alsnog een webshop toe te voegen.