Bij Wim Hartman Webdesign geloven we in eenvoud.
Eenvoudig maar uniek, professioneel webdesign.

Als vooruitstrevend bedrijf, bieden wij professionele, betaalbare en volledig functionele web oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. We beschikken over een diversiteit aan diensten voor onze klanten.

Webdesign is meer dan alleen maar een combinatie van lettertypen, kleuren, lijnen, vormen, teksten, afbeeldingen en navigatie mogelijkheden. Het is het oprichten van een virtuele omgeving dat interactie en transactie mogelijkheden biedt waarbij, wat ons betreft, het doel van de gebruiker centraal staat.

Wij werken rechtstreeks met u samen om ideeën om te zetten in oplossingen. Of het nu een eenvoudige webpagina betreft of een uitgebreide, database-gestuurde website. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van uw aanwezigheid op het internet.

Wij bieden geen bestaande, standaard oplossingen. Onze aanpak is om u, uw bedrijf en uw specifieke wensen te leren kennen. Vanwege onze persoonlijke benadering kunnen wij u tijd en geld besparen.
Niet alleen zullen we ons aanbod aanpassen aan uw behoeften, we hebben ook aantrekkelijke tarieven door de reeds door ons ontwikkelde projecten, gebaseerd op de meest voorkomende verzoeken. Dit betekent nog steeds niet dat uw website simpelweg wordt opgebouwd door ‘kopiëren en plakken’. We zullen altijd met de grootst mogelijke zorg het ontwerp afstemmen op uw doelgroep.

Webshop

Heeft u een product of dienst te verkopen? Wij kunnen een compleet functionerende webshop en winkelwagen aan uw site toevoegen. Dit is inclusief het verwerken van betalingen en volledige geïntegreerd met hetgeen u heeft aan te bieden.

Interactief Webdesign

Multi media is in de huidige tijd onmisbaar voor een succesvolle site. Het uiterlijk van uw site maakt het verschil. Wij hebben de kennis in huis om media in de beleving van de gebruiker te integreren. Op deze manier combineren we uitstraling met gebruikersvriendelijkheid.

Dynamische Inhoud

Uw site zal bij ons geen statisch toonbeeld zijn van uw bedrijf. Door het toevoegen van blogs, formulieren, kalenders, wachtwoord beveiliging, beheerders gedeelte en nog veel en veel meer, komt uw site tot leven.

Onderhoud

Desgewenst kunt u uw site door ons laten voorzien van CMS (Content Management Systeem). Op deze manier kunt u op zowel technisch als inhoudelijk niveau zelf aanpassingen maken. Wij implementeren het systeem op een dusdanige wijze dat u op een simpele, gebruikersvriendelijke manier uw inhoud kunt aanpassen.