Bij Wim Hartman Webdesign geloven we in eenvoud.
Eenvoudig maar uniek, professioneel webdesign.

De ontwikkeling en het gebruik van mobiele apparaten is nog steeds in opmars. De schermresoluties van beeldschermen en televisies worden alsmaar groter. De kans dat uw website door een breed scala aan verschillende resoluties wordt bezocht wordt hierdoor alleen maar groter. Voor de webdesigners wordt het dus bijna onmogelijk gemaakt om nog van een standaard schermresolutie uit te gaan bij hun ontwerp. Hierdoor wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een vrij nieuwe techniek, het zg. Responsive Webdesign.

Responsive Design is een techniek waarmee een website wordt gecreëerd dat zich aanpast aan de resolutie van het scherm van de bezoeker. Responsive Webdesign optimaliseert de ervaring van de gebruiker door het creëren van een flexibele webpagina, exact afgestemd op het apparaat dat de pagina bezoekt.

Kostenbesparend

Door het gebruik van Responsive Webdesign heeft u maar één website nodig en zal hierdoor maar één versie van de broncode en CMS (Content Management Systeem) benodigd zijn. Dit betekent dat u op zowel tijd als kosten kunt besparen.

Nadeel

Een groot nadeel van responsive websites is dat veel oudere browsers er niet mee overweg kunnen. Om het alsnog goed werkend te krijgen zijn eventueel extra aanpassingen nodig. Niet onoverkoombaar maar de winst in tijd kan daardoor teniet worden gedaan.

Verhoogde omzet/verkoop

Voorkom dat potentiële klanten uw website verlaten. Als zij gemakkelijk en probleemloos, mobiel uw website kunnen benaderen is het al minder waarschijnlijk dat zij overstappen naar de concurrent.

Blijf uw concurrentie voor!

Uw onderneming heeft de mogelijkheid om een aanzienlijke voorsprong op de concurrentie te krijgen door het toepassen van Responsive Webdesign. Laat deze kans niet liggen en informeer vandaag nog naar wat wij voor u kunnen betekenen!