Bij Wim Hartman Webdesign geloven we in eenvoud.
Eenvoudig maar uniek, professioneel webdesign.

Wim Hartman Webdesign heeft alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van de benodigde diensten voor het plannen, creëren, onderhouden en publiceren van uw maatwerk website project. Wij assisteren u met o.a.:

De bouw van uw website

Ontelbare websites bevinden zich op het internet, dus hoe gaat u zich onderscheiden van uw concurrenten? Het aanbieden van een uniek product zal hier zeker aan bijdragen maar met zoveel andere mogelijkheden en aanbieders op het internet heeft u weinig tijd. Letterlijk enkele seconden heeft u de tijd om een bezoeker te overtuigen om lang genoeg op uw website te blijven om uw producten en/of diensten te leren kennen. Dit is waar onze kennis en ervaring om de hoek komt kijken. Met een professioneel ogende website zullen uw potentiële klanten u als een zakelijk, betrouwbaar bedrijf ervaren.

Ontwikkeling web toepassingen

Kan uw website een duwtje in de rug gebruiken? Misschien wat vernieuwende technieken of ondersteuning met betrekking tot webshops? Misschien bent u wel op zoek naar de mogelijkheid om de inhoud van uw website zelf te veranderen middels een Content Management Systeem (CMS). Laat ons uw wensen weten zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Grafisch ontwerp

Blaas uw website nieuw leven in met aantrekkelijke, dynamisch afbeeldingen. De eerste indruk van uw website zal een potentiële klant doen beslissen of hij bereid is om zaken met uw website te doen. Nog voor hij iemand van uw bedrijf of instelling heeft gesproken, of zich heeft verdiept in wat u heeft aan te bieden, is de beslissing om met u verder in zee te gaan waarschijnlijk al genomen. Als het gaat om de eerste indruk is het uiterlijk bijna alles!

Zoekmachine optimalisatie

Het heeft weinig nut een goede website te hebben als niemand hem bezoekt. Wij zullen samen met u de inhoud en het ontwerp van de website aanpassen aan uw doel en doelgroep. Hiermee maximaliseren we het potentieel van uw Google rangschikking en daarmee de online effecten.